Fossiele brandstoffen raken langzamerhand op. Steeds meer mensen gaan daarom over op duurzame alternatieven, zoals zonne-energie. Zonnepanelen, ofwel PV panelen, zijn een duurzame investering met een hoog rendement.

Zelf groene stroom opwekken op een ander dak

Energie Cooperatie Bergen op Zon - ZonnepanelenStichting Energietransitie Bergen op Zoom initieert grootschalige, collectieve zonne-energieprojecten, zoals zonnepanelen op een stuk land of op grote daken van organisaties. Deze zonprojecten worden geëxploiteerd door de Energie Coöperatie Bergen op Zon. Wil je een bijdrage leveren aan het verduurzamen van de gemeente Bergen op Zoom en heb je zelf geen eigen of geschikt dak of stuk grond om zonnepanelen op te plaatsen? Dan is deelname aan een zonnedak of zonneweide wellicht iets voor jou! Dit is een zeer geschikte manier om op grote schaal gezamenlijk groene stroom te produceren. Een bijkomend voordeel is dat een gezamenlijke installatie per deelnemer financieel veel gunstiger is.

Projecten Energie Coöperatie Bergen op Zon

Kijk hier voor een overzicht van de projecten van de Energie Coöperatie Bergen op Zon. Zijn er vragen? Of beschik je zelf over een groot dak (1.000 m2) of een groot stuk grond (> 1 ha.) dat je tegen vergoeding beschikbaar wilt stellen? Mail dan naar info@ste-boz.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Zonnepanelen op jouw eigen koop- of huurwoning

GRAZImedia.com - STEB - zonDe prijzen van zonne-energiesystemen dalen nog steeds. Hierdoor wordt de aanschaf voor jou als gebruiker nóg aantrekkelijker. Zonnepanelen zijn daarom een hele verstandige keuze om te verduurzamen en leveren een veel hoger rendement op dan geld op een spaarrekening. In onze gemeente zijn vele betrouwbare leveranciers actief die jou graag voorzien van een deskundig maatwerkadvies voor jouw eigen koop- of huurwoning. Daarnaast biedt de Duurzaamheidswinkel, gevestigd aan het Zuivelplein 5 in Bergen op Zoom, vele mogelijkheden op het gebied van duurzamer en levensbestendiger wonen. Vanzelfsprekend kun je altijd bij ons terecht voor vragen over leveranciers, subsidies of andere informatie. Stuur een e-mail naar info@ste-boz.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Contact:

Stichting Energietransitie Bergen op Zoom
Blokstallen 2b
4611 WB  BERGEN OP ZOOM

info@ste-boz.nl

KVK 70739269
IBAN: NL90 TRIO 0338 8478 39

 

  

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van de energietransitie en ontvang tips voor energiebesparing.