Steeds meer mensen kiezen bewust voor duurzaamheid en het klimaat. Ook de stijging in energiekosten zorgt ervoor dat mensen vaker op zoek gaan naar duurzame alternatieven, zoals zonnepanelen. Door zelf groene stroom op te wekken heeft u lagere energiekosten. Zo verdient u de investering in zonnepanelen vanzelf terug.

Zelf groene stroom opwekken op een ander dak
Stichting Energietransitie Bergen op ZoomKunnen er geen zonnepanelen op uw dak? Woont u in een flat? Of mogen er geen zonnepanelen op uw dak, omdat u in een beschermd stadsgezicht of een monument woont? Maar wilt u toch duurzaam energie opwekken én een flinke besparing op uw energierekening? Dan is deelname aan een zonnedak of zonneweide wellicht iets voor u! Dit is een zeer geschikte manier om op grote schaal gezamenlijk groene stroom te produceren. Een bijkomend voordeel is dat een gezamenlijke installatie per deelnemer financieel veel gunstiger is.

 

Projecten
Stichting Energietransitie Bergen op Zoom initieert grootschalige, collectieve zonne-energieprojecten, zoals zonnepanelen op een stuk land of op grote daken. Deze zonprojecten worden geëxploiteerd door energiecoöperaties, zoals de Energie Coöperatie Bergen op Zon.

U treft hier een overzicht van de gerealiseerde projecten van de Energie Coöperatie Bergen op Zon. Stichting Energietransitie Bergen op Zoom ontwikkelt in samenwerking met de gemeente Zonnecentrale Eventum II. Op deze projecten kan niet meer worden ingeschreven.

Stel uw dak of grond beschikbaar
Beschikt u zelf over een groot dak (1.000 m2) of een groot stuk grond (> 1 ha.) dat u tegen een vergoeding beschikbaar wilt stellen? Mail dan naar info@ste-boz.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Zonnepanelen op uw eigen koop- of huurwoning

Zonnepanelen Bergen op Zoom

Zonnepanelen zijn nog steeds een hele verstandige keuze om te verduurzamen en leveren een veel hoger rendement op dan geld op een spaarrekening. In onze gemeente zijn diverse betrouwbare leveranciers actief die u graag voorzien van een deskundig maatwerkadvies voor uw eigen koopwoning.

Vragen?
Vanzelfsprekend kunt u altijd bij ons terecht voor vragen over leveranciers, subsidies of andere informatie. Stuur een e-mail naar info@ste-boz.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met u op!

 

Contact:

Stichting Energietransitie Bergen op Zoom
Blokstallen 2b
4611 WB  BERGEN OP ZOOM

info@ste-boz.nl

KVK 70739269
IBAN: NL90 TRIO 0338 8478 39

 

  

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van de energietransitie en ontvang tips voor energiebesparing.