Wilt u ook een bijdrage leveren aan een energieneutraal Bergen op Zoom? Word vrijwilliger van Stichting Energietransitie Bergen op Zoom!

Word vrijwilliger van Stichting Energietransitie Bergen op Zoom!

Stichting Energietransitie Bergen op Zoom bestaat uit een club enthousiaste vrijwilligers die samen werken aan een energieneutraal Bergen op Zoom. Door de groei van onze activiteiten zijn wij op zoek naar deskundige, ervaren vrijwilligers:

– Bestuurslid;
– Gastheren of -vrouwen die onze bezoekers informeren en verwelkomen tijdens bijeenkomsten;
– Administratief medewerkers die ondersteunen bij de administratie en vragen beantwoorden van leden en geïnteresseerden;
– Project- en procesleiders voor de ontwikkeling van verschillende initiatieven zoals nieuwe zonprojecten in andere postcoderoosgebieden, als ook initiatieven bij bedrijven en andere stakeholders, zoals bijvoorbeeld VvE’s (Vereniging van Eigenaren);
– Een videomaker voor het filmen van interviews en bijeenkomsten;
– Enthousiaste dames of heren die het leuk vinden om evenementen te organiseren.

Interesse of meer weten? Stuur ons een e-mail en hopelijk mogen wij u snel in ons team verwelkomen! Uw hulp wordt erg op prijs gesteld!

 

 

 

Contact:

Stichting Energietransitie Bergen op Zoom
Blokstallen 2b
4611 WB  BERGEN OP ZOOM

info@ste-boz.nl

KVK 70739269
IBAN: NL90 TRIO 0338 8478 39

 

  

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van de energietransitie en ontvang tips voor energiebesparing.