Elk huis is anders. Wil je graag energiebesparende maatregelen nemen, maar weet je niet goed wat de beste opties zijn voor jouw woning? Maak een afspraak met een onafhankelijke energiecoach uit Bergen op Zoom.

Wil je ook je huis isoleren maar twijfel je wat nu een slimme zet is? Vind je het fijn als een deskundige met je meekijkt en bespaartips op maat geeft? En wil je graag samen op zoek naar kansen om energie en geld te besparen in je huis?De energiecoach van Stichting Energietransitie Bergen op Zoom helpt je graag verder. Samen maak je een bespaarplan op maat! Met slimme tips kun je aan de slag om een volgende stap te zetten richting een energiezuinige woning. Zo bespaar je energie, geld en zorg je voor een comfortabeler huis. 

Wat is een energiecoach?
De energiecoach is een vrijwilliger van de Stichting Energietransitie Bergen op Zoom. De coaches zijn opgeleid om onafhankelijk advies te geven over de beste bespaarmaatregelen bij jou thuis. Via de website van het Regionaal Energieloket vraag je een afspraak aan. Vervolgens wordt er contact met je opgenomen om een datum in te plannen waarop de energiecoach bij je langs komt. 

Liever zelf uitzoeken wat je kunt doen? Op de site van het Regionaal Energieloket kun je ook online een huisscan doen. Zo kom je erachter waar de meeste bespaarkansen liggen in jouw woning. 

 

 

Contact:

Stichting Energietransitie Bergen op Zoom
Blokstallen 2b
4611 WB  BERGEN OP ZOOM

info@ste-boz.nl

KVK 70739269
IBAN: NL90 TRIO 0338 8478 39

 

  

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van de energietransitie en ontvang tips voor energiebesparing.