Elk huis is anders. Wilt u graag energiebesparende maatregelen nemen, maar weet u niet goed wat de beste opties zijn voor uw woning? Maak een afspraak met een onafhankelijke energiecoach uit Bergen op Zoom.

 

Wilt u ook uw huis isoleren maar twijfelt u wat nu een slimme zet is? Vind u het fijn als een deskundige met u meekijkt en bespaartips op maat geeft? En wilt u graag samen op zoek naar kansen om energie en geld te besparen in uw huis? De energiecoach van Stichting Energietransitie Bergen op Zoom helpt u graag verder. Samen maakt u een bespaarplan op maat! Met slimme tips kunt u aan de slag om een volgende stap te zetten richting een energiezuinige woning. Zo bespaart u energie, geld en zorgt u voor een comfortabeler huis.

Wat is een energiecoach?
De energiecoach is een vrijwilliger van de Stichting Energietransitie Bergen op Zoom. De coaches zijn opgeleid om onafhankelijk advies te geven over de beste bespaarmaatregelen bij uw thuis. Via de website van het Regionaal Energieloket vraagt u een afspraak aan. Vervolgens wordt er contact met u opgenomen om een datum in te plannen waarop de energiecoach bij u langs komt.

Liever zelf uitzoeken wat u kunt doen? Op de site van het Regionaal Energieloket kun je ook online een huisscan doen. Zo komt u erachter waar de meeste bespaarkansen liggen in uw woning.

 

 

Contact:

Stichting Energietransitie Bergen op Zoom
Blokstallen 2b
4611 WB ย BERGEN OP ZOOM

info@ste-boz.nl

KVK 70739269
IBAN:ย NL90 TRIO 0338 8478 39

ย 

ย ย 

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van de energietransitie en ontvang tips voor energiebesparing.