Recentelijk overleg met de gemeente Bergen op Zoom leverde een positief signaal op voor de start van de Wittenhorst. In de tweede helft van september vindt er een informatiebijeenkomst plaats. Van de beschikbare 177 participaties zijn er al 103 bij voorinschrijving verkocht.

Zodra er voldoende participaties bij voorinschrijving zijn verkocht, worden de facturen en ledenovereenkomsten verstuurd. Aansluitend zullen we de opdracht tot uitvoering uitzetten. Meer weten? Ga dan naar https://ec-boz.nl/project/wittenhorst-halsteren/

Contact:

Stichting Energietransitie Bergen op Zoom
Blokstallen 2b
4611 WB  BERGEN OP ZOOM

info@ste-boz.nl

KVK 70739269
IBAN: NL90 TRIO 0338 8478 39

 

  

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van de energietransitie en ontvang tips voor energiebesparing.