Gisteren vond de eerste algemene ledenvergadering van Zonnecentrale Gemeentewerf plaats. Zo gaven wij op de sfeervolle locatie van het Natuurpodium de leden inzage in gedane investeringen, de begroting, als ook de gedane uitgaven voor het project.

Verder lieten wij zien op welke wijze de rendementen zijn berekend. De Zonnecentrale is sinds begin juni in bedrijf en heeft in die periode ruim 14.000 kWh stroom geproduceerd. Er wordt nog een verslag gemaakt voor de leden waarbij de presentatie wordt ingesloten.

De sfeer was goed. We kijken terug op een positieve bijeenkomst! 

Contact:

Stichting Energietransitie Bergen op Zoom
Blokstallen 2b
4611 WB  BERGEN OP ZOOM

info@ste-boz.nl

KVK 70739269
IBAN: NL90 TRIO 0338 8478 39

 

  

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van de energietransitie en ontvang tips voor energiebesparing.