Wij zijn blij u te kunnen informeren dat de installatie van Zonnecentrale Gemeentewerf zeer voorspoedig verloopt. P. Jansen Installatietechniek B.V. is gestart met de voorbereidingen van de installatie, zoals het plaatsen van steigers en het aanbrengen van montagestrippen. Enexis heeft, conform planning, de aansluiting op het elektriciteitsnet gerealiseerd.

Deze week worden de zonnepanelen geplaatst. Als de weergoden ons goed gezind zijn, zal dit een week in beslag nemen. De zonnecentrale kan daarna getest worden. Als alles conform planning verloopt, kan de productie van stroom al in de loop van meiย beginnen!

Wij houden u op de hoogte via deze website en socialmediakanalen!

Contact:

Stichting Energietransitie Bergen op Zoom
Blokstallen 2b
4611 WB ย BERGEN OP ZOOM

info@ste-boz.nl

KVK 70739269
IBAN:ย NL90 TRIO 0338 8478 39

ย 

ย ย 

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van de energietransitie en ontvang tips voor energiebesparing.